Lees mee over de grondlegster van Lieveposters

Graag stel ik jullie op de hoogte over mijn lieve vriendin Sanne. Zij verdient een erepodium op deze site. Lees mee over de persoon achter Lieveposters. Ondanks dat ze van boven naar ons kijkt. Laat ik jullie graag weten over de persoon wie zij was. 

Saan je zit in ons hart.

IN MEMORIAM

Lieve Sanne, we zijn 7 jaar samen geweest. Deze tijd was oh zo fijn met jou. Ik zal je nooit vergeten.

Je was altijd de slimste. Zonder jou waren we zelfs niet aan Lieve Posters begonnen. Jij wist wel hoe we het moesten doen. Ik ging tekenen en jij deed de rest. Met je mooie schrijfstijl en wijsheid zorgde je ervoor dat het lukte.

“Sanne zet de puntjes op de i”, was jouw motto waar je je fijn bij voelde. En dat bleek keer op keer. Of het nou was dat je een geheel uitgestippelde reis wist te boeken voor ons tweeën. Of de manier waarop je je werk deed. Jouw perfectionisme zag je erin terug. Zo ook in Lieveposters: Onze hobby.

Ik zal je daarin ook niet kunnen evenaren. Maar ik tracht het wel. Met alle zaken die ik van je heb geleerd.

Saan, onze laatste maanden waren ontzettend zwaar. Je bent al die tijd sterk geweest.

Na jouw beenmergtransplantatie bleef je enthousiast en had je het volste vertrouwen in goed herstel. Ik ook. We hadden het zwaarste gehad. Corona maakte een einde aan onze droom samen.

“When live give you melons, you make lemonade”

Lieveposters is van ons samen en moet blijven bestaan ter nagedachtenis van jou Sanne. Ik maak er het beste van voor ons.

Liefs Jan-Paul, jouw JP

© 2020 - 2024 Lieve Posters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel