Verzenden & Retourneren bij Lieve Posters


Levertijd

Heb je iets leuks bij ons besteld :-)? Dan wordt jouw bestelling - na ontvangst van betaling - binnen 3 dagen verzonden. Met uitzondering van zon- en feestdagen. Wij versturen jouw pakket via PostNL.

De levertijd voor posters op maat is afhankelijk van jouw wensen. Mail voor meer informatie naar hallo@lieveposters.nl.


Verzendkosten

De verzendkosten zie je meteen wanneer je een bestelling plaatst. Posters in A4 of A5 formaat en kaartjes versturen wij als brievenbuspost. Posters in A3 formaat worden als pakketje verzonden. Voor bestellingen (binnen Nederland) gelden de volgende tarieven:​

  • Brievenbuspost: € 3,95
  • Pakketje: € 5,95

Wij leveren bestellingen vanaf € 50,00 gratis.


Retourneren

Wil je een bestelling retourneren? Geef je retourzending dan binnen 14 dagen na ontvangst door via hallo@lieveposters.nl. In jouw e-mail vermeld je de volgende gegevens:

  • Jouw naam en adresgegevens
  • Het ordernummer van jouw bestelling
  • De omschrijving van het product dat je wil retourneren

Je draagt zelf zorg voor de gemaakte kosten van de retourzending. Ook ben je zelf verantwoordelijk voor de juiste manier van verzenden. De producten moeten ongebruikt zijn en - voor zover mogelijk - met de originele verpakking worden teruggestuurd. Voor het terugsturen kun je het beste de doos gebruiken waarin je de bestelling hebt ontvangen. Gebruik géén envelop in verband met mogelijke schade in het postverkeer. Gratis ontvangen producten of extra’s moeten ook worden teruggestuurd. 

Nadat je hebt aangegeven te willen retourneren, stuur je de retourzending binnen 14 dagen naar:

Lieve Posters
Michiel de Ruyterweg 78
5262VH Vught

Als wij de zending retour hebben ontvangen, krijg je het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk - maar uiterlijk binnen 14 dagen - terug op het door jou opgegeven bankrekeningnummer.

Let op: sommige producten die je via Lieve Posters koopt, maken wij voor jou op maat. Retourneren is in dat geval niet mogelijk. De verkoop is - na succesvolle betaling - definitief.

© 2020 - 2024 Lieve Posters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel