Even voorstellen: wij zijn JP en Sanne (en Liv de kat, natuurlijk)


Hé hallo! Welkom bij Lieve Posters.

Leuk om digitaal kennis te maken. Even voorstellen: mijn naam is Sanne en ik heb deze webshop samen opgezet met Jan-Paul (JP) mijn partner. (Als je goed kijkt, zie je ook onze lieve kat Liv, hihi...)

Hoe dat zo is gekomen? Nou, ik heb van kleins af aan altijd al iets gehad met mooie teksten en illustraties. Ik verslond boeken en dat doe ik nog steeds. Het is dan ook niet zo vreemd dat ik, naast mijn baan als Marketing & Communicatie Manager, af en toe kinderboeken corrigeer. Maarre tekenen en schilderen... laten we het erop houden dat ik daar niet zo veel van bak ;-).

Gelukkig kan JP dat wel! Hij tekent en schildert al jaren. Zo ontstond het idee om samen te ondernemen en onze passies te combineren. In de vorm van deze webshop: Lieve Posters. De illustraties die jullie hier zien, tekent JP stuk voor stuk met de hand. Met houtskool en krijtpotlood. Vervolgens maken we er samen de leukste producten van.

Bij Lieve Posters (@ Vught, Brabant) vind je een assortiment aan zwart-wit dieren posters. Van mooie, stevige kwaliteit. Voor in de babykamer of kinderkamer, als (kraam)cadeautje of gewoon voor jezelf :-). We maken ook dubbele wenskaarten van JP's houtskool illustraties. Kijk gerust rond of er iets voor jou bij zit. 

Vind je niet wat je zoekt? Mail dan naar hallo@lieveposters.nl. JP is - nu ik dit zo schrijf - alweer aan het tekenen. Dus posters op maat zijn mogelijk. Voor andere vragen of opmerkingen mag je natuurlijk ook altijd mailen. Wij horen graag van je!

Lieve groetjes


Houtskool illustratie van een giraffe

© 2020 - 2022 Lieve Posters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel