Even voorstellen: wij zijn JP en Sanne (en Liv de kat, natuurlijk)


Hé hallo! Welkom bij Lieve Posters.

Leuk om digitaal kennis te maken. Even voorstellen: mijn naam is Jan-Paul en ik heb deze webshop samen opgezet met Sanne. (Als je goed kijkt, zie je ook onze lieve kat Liv, hihi...)

Sanne was degene met de mooie teksten en creatieve ideeën. Voorheen verslond zij boeken, en naast haar baan als Marketing & Communicatie Manager corrigeerde zij vol passie kinderboeken. Daarnaast zag zij alles op een positieve manier en met een vleugje humor. Zij is mijn overleden partner. Helaas heeft zij na een zware strijd dit leven moeten verlaten. Lees hier meer over haar. 

Ik ben JP. Tekenen en schilderen is al jaren mijn hobby. Er is niets mooiers om gevoel te uiten op papier en ook om op deze manier de liefde te verspreiden. De illustraties die jullie hier zien, teken ik met de hand. Met houtskool en krijtpotlood. Samen met Anton, grafisch ontwerper, maken we er een mooi geheel van.

Bij Lieve Posters (@ Vught, Brabant) vind je een assortiment aan zwart-wit dieren posters. Van mooie, stevige kwaliteit. Voor in de babykamer of kinderkamer, als (kraam)cadeautje of gewoon voor jezelf :-). We maken ook dubbele wenskaarten van de houtskool illustraties. Kijk gerust rond of er iets voor jou bij zit. 

Vind je niet wat je zoekt? Mail dan naar hallo@lieveposters.nl. Posters op maat zijn mogelijk. Voor andere vragen of opmerkingen mag je natuurlijk ook altijd mailen. Wij horen graag van je!

Lieve groetjes


Houtskool illustratie van een giraffe

© 2020 - 2024 Lieve Posters | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel